logo
Made in America

Vaše názory

Celkově super držák dle představ.

Jiří B.


O RAM Mounts

Základním cílem produktů RAM je bezpečně uchytit elektronické přístroje všude tam, kde je lidé potřebují. Důraz je kladen na vysokou kvalitu a spolehlivost.

Špičkové úchyty RAM jsou k dispozici pro kabiny velkých i malých letadel, lodí, osobních a nákladních automobilů, pro motocykly, skútry, čtyřkolky a kola, pro vysokozdvižné vozíky, pro kajaky nebo a invalidní vozíky.

RAM nabízí držáky univerzální i na míru pro tablety a telefony, pro silniční a turistické GPS navigace a pro fotoaparáty a videokamery. Kromě toho má v nabídce i držáky pro letecké a námořní GPS navigace, pro sonary, notebooky, mobilní tiskárny, odolné terminály, antény, rybářské pruty a jiné speciální (například vojenské) aplikace.

Systém RAM je jedinečný ve variabilitě, kterou poskytuje patentovaný systém kulových čepů a ramen s objímkami.

Díky němu si uživatel může sestavit držák pro své zařízení podle své potřeby tak, že zkombinuje libovolný úchyt s libovolným ramenem a vhodným držákem.

Společnost National Products Inc., Seattle, USA uvedla značku RAM na trh v roce 1995.

V České a Slovenské republice je zástupcem značky RAM mount společnost Sunnysoft s.r.o.

Nabídka RAM mount je obrovská, proto nás neváhejte kontaktovat, pokud u nás nenajdete to co hledáte. Rádi pro Vás díl objednáme případně poradíme.