logo
Made in America

Vaše názory

Rozhodně doporučuji jako univerzální držák pro větší zařízení. Telefon (5,5") i tablet (7") v něm drží jako přikovaný.

Anonymní zákazník


Voděodolný držák telefonu na kolo, velikost L, černá - neoriginální

Voděodolný držák telefonu na kolo, velikost L, černá - neoriginální
Nasazení pouzdra
pn:
pč:PCI-329
cena:249 Kč
cena bez dph:206 Kč
dostupnost:✔ 5+ skladem ihned k odeslání
*Správné nasazení pouzdra: Nasaďte pouzdro na 4 packy držáku pomocí drážek na zadní straně pouzdra. Silou pouzdro posuňte. Mělo by být slyšet cvaknutí a pouzdro by mělo jít vysunout pouze pomocí velké síly.*

Univerzální voděodolný držák na kolo

Držák vyniká snadnou instalací na řidítka kola, koloběžky nebo motorky. Díky kloubu, na kterém je držák připevněn, můžete telefon otáčet 360° kolem své osy a naklápět podle potřeby. Držák je konstruován tak, aby byl váš telefon v bezpečí před deštěm i prachem.

Dva kousky vyjímatelné pěny zajišťují, že se telefon nebude v držáku pohybovat. Díky průhledné přední straně můžete sledovat a ovládat displej vašeho telefonu i bez vyjmutí telefonu z držáku. Dotykové vlastnosti nejsou ovlivněny vůbec nebo minimálně. Na mobilu zapnete navigaci, vložíte ho do držáku a necháte se vést. To vám ušetří čas i otravné sesedání z kola. Držák je navržen pro telefony o velikosti 4,3 - 5,8 palce.

Pouzdro lze sundat z držáku a následně používat jako obyčejné pouzdro. Na držák se jednoduše znovu připevní pomocí drážek na zadní straně pouzdra.

Vlastnosti:
- Pro řídítka o průměru 18 - 26 mm
- Jednoduchá instalace
- Rotace o 360 stupňů
- Telefon lze v držáku ovládat dotykem
- Ochrana před prachem a deštěm